Πεδίο Δραστηριοτήτων

consultation-PHUWVCP.jpg

Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Αξιοποιώντας τις γνώσεις και την μακρόχρονη εμπειρία του εργατικού δυναμικού της στον τομέα της παροχής συμβουλευτικών υπηρεσιών η Elix Partners ανταποκρίνεται πλήρως στις προσδοκίες των πελατών της.

risk-management.jpg

Υπηρεσίες Σύστασης Διεθνών Εταιρειών

Η Elix Partners δύναται να προβαίνει στη σύσταση διεθνών εταιρειών, καθώς το άρτια καταρτισμένο εργατικό δυναμικό της γνωρίζει πολύ καλά τις χωριστές νομοθετικές πράξεις περί εταιρειών που εφαρμόζει η κάθε χώρα, οι οποίες ενίοτε τροποποιούνται.

businessman-is-counting-dollars-banknotes-PCFS7CHJPG.jpg

Φορολογικές Υπηρεσίες

Η Elix Partners δύναται να παρέχει αξιόπιστα και επιστημονικά λογιστικές υπηρεσίες υποστήριξης για όλες τις μορφές εταιρειών και επιχειρήσεων.

digital consulting

Ψηφιακές Συμβουλευτικές Υπηρεσίες

Στο πεδίο δραστηριοτήτων της Elix Partners συγκαταλέγονται και συμβουλευτικές υπηρεσίες που αφορούν την διαχείριση του διαδικτύου από τις εταιρείες, με τις οποίες συνεργάζεται.

bid management

Υπηρεσίες Εύρεσης Προμηθειών & Σύστασης Προσφορών

Η σύνταξη προσφορών συνυφασμένων με το ισχύον νομικό πλαίσιο της Ευρωπαϊκής Ένωσης (ΕΕ) και της Αμερικής δεν είναι μία εύκολη υπόθεση για τις επιχειρήσεις, καθώς απαιτεί ιδιαίτερες γνώσεις και για τη δημιουργία τους, αλλά και για την υποβολή τους.

Property

Υπηρεσίες Διαχείρισης Ακίνητης Περιουσίας/Elix Properties

H Elix Properties είναι ο κλάδος ακινήτων της Elix Partners, αφαιρεί την πολυπλοκότητα από όλη τη διαδικασία της επένδυσης ακινήτων, παρέχοντας την λύση κλειδί στους πελάτες μας.

Κλείστε ένα ραντεβού μαζί μας

Μη διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας για οποιαδήποτε ερώτηση έχετε.